Още една българска звезда ще изпита красотата на майчинството! Актрисата Искра

...
Още една българска звезда ще изпита красотата на майчинството! Актрисата Искра
Коментари Харесай

Бебе напът: актриса от Братя ще става майка!

Още една българска звезда ще изпита хубостта на майчинството!  Актрисата Искра Донова разкри, че е бременна с първото си дете .

Бебето се чака да се появи в края на януари следващата година, като единствената подготовка, която щастливите родители вършат за момента, е ремонт на детската стая.
                             

Искра показа, че е забременяла в клиника в Истанбул, откакто минала серия от процедури. Тъй като по това време снимала сериала   " Братя ", това налагало през несъмнено време да лети за турския град, а в паузите сред фотосите си слагала специфични инжекции.

Донова описа, че първите три месеца от бременността ѝ преминали много мъчно, защото ѝ ставало неприятно от огромна част от храните, които консумирала. Не можела да пие даже вода. Единственото, с което успявала да се храни, било любеница, козунак и спагети.
                             

Актрисата и половинката ѝ решили, че първоначално няма да споделят с никого новината за бебето, до момента в който не минат сериозните седмици и лекарите не ги уведомят, че всичко с плода е наред. Дори на родителите си съобщили чак след този интервал.

От поверие Искра към момента не разкрива какъв ще е полът на бебето, също така и не купува нищо преди раждането му.  Тя обаче изясни, че всекидневно върви във фитнес залата, с цел да спортува, само че всичко, което прави, е под наблюдението на инструктора ѝ, като няма никакво натоварване в региона на корема.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР